Registrofon V-TAP VOIP​

 

Registrofon V-Tap VoIP je hardversko i softversko rješenje za snimanje telefonskih poziva koji se obavljaju preko IP mreže. Hardverska jedinica za snimanje sadrži SD karticu na koju se pohranjuju svi podaci o snimljenom razgovoru. V-Tap VoIP stoga može raditi samostalno. Snimljeni podaci se zatim mogu poslati putem mreže na računar.  Na računaru na kom se želi preslušati snimljeni razgovori je instaliran softver Call Recorder Apresa (radi na Linuxu) ili pomoću softvera V-Archive (radi na Windows računalu). Mogu se napraviti audio datoteke koje se mogu reproducirati iz njega, zajedno s izvornim datumom, vremenom i informacijama o pozivnom broju (meta-podaci).

Prema zadanim postavkama, registrofon V-Tap VoIP funkcionira kao normalni switch koji dopušta 4 Ethernet veze. To omogućuje izravno povezivanje 3 VoIP telefona i korištenje jednog priključka za povezivanje s mrežom.

Također je moguće spojiti jedan izlaz kada je potrebno snimiti više od 3 telefona. VoIP telefon također može biti softverski telefon koji radi na računalu; snimanje se tada postiže jednostavnim povezivanjem mreže računala putem V-Tap VoIP-a.

REGISTROFON V TAP VOIP