RAČUNARSKE, OPTIČKE I WIFI MREŽE

RAČUNARSKE, OPTIČKE

I BEŽIČNE MREŽE

Planiranje, projektovanje, implementacija, instalacija i održavanje mreža


RAČUNARSKE MREŽE

RAČUNARSKA MREŽA


Planiranje računarskih mreža

Na osnovu Vaših potreba i zahtjeva naš tim stručnjaka će Vam ponuditi više konceptualnih rješenja za izgradnju računarskih mreža koja odgovara vašem zahtjevu i u saradnji sa vama izabrati najbolje i najefikasnije rješenje.

Instalacija računarskih mreža

Isporuka i Instalacija pasivne mrežne opreme.Strukturno kabliranje, montaža kanalica, utičnica kablova, komunikacionih ormara, patch panela, polaganje kablova, montaža kompletne pasivne opreme.

Testiranje i certificiranje računarske mreže

Testirane i certificiranje računarskih mreža vrši stručni tim sa najvišim standardima

OPTIČKE MREŽE

OPTIČKA MREŽA


Planiranje optičkih mreža

Na osnovu Vaših potreba i zahtjeva naš tim stručnjaka će Vam ponuditi više konceptualnih rješenja za izgradnju optičke mreže koja odgovara vašem zahtjevu i u saradnji sa vama izabrati najbolje i najefikasnije rješenje.

Instalacija optičkih mreža

Isporuka, montaža, splajsovanje, testiranje, mjerenje optičkih mreža FFTH, FTTx. Kompletna isporuka i montaža opreme za optičke instalacije, optički razdjelnici, optički paneli, optičke utičnice.

Prednosti

Širi frekvencijski pojas, veći kapacitet, veće udaljenosti, sigurnost mreža, pouzdanost mreža

WI-FI MREŽE

WI-FI MREŽA

PROJEKTOVANJE

Pružamo uslugu projektovanja bežičnih mreža za mala, srednja i velika preduzeća. Na osnovu Vaših potreba i zahtjeva naš tim stručnjaka će Vam ponuditi više konceptualnih rješenja za izgradnju WI-FI mreža koja odgovara vašem zahtjevu

Instalacija

Isporuka, montaža i programiranje access point uređaja, router.

Prednosti

Potpuna kontrola bežićne mreža, pristup do 200 korisnika po pristupnoj tačci. Kontrola mreža sa drugih lokacija. Velika pokrivenost signalom


ODRŽAVANJE MREŽA

Infotel d.o.o. pruža uslugu održavanja pasivnih i aktivnih računarskih mreža.

Infotel svojim klijentima pruža usluge održavanja računara i računarske opreme. Pružamo usluge za mala i srednja preduzeća kojima je potrebna IT podrška.

Pošto su bežićne mreže postale sastavni dio svih ustanova firma Infotel pružama usluge održavanja bežićnih mreža za mala, srednja, velika preduzeća te hotele i motele